28.03.2017

Другите за нас

Добричлии са облагодетелствани, тъй като имат възможността да ползват услугите на компютърната фирма „АЙ ТИ ДОБРИЧ“ ЕООД (предишно име „Рамсофт“ ЕООД). Комбинацията на продажба и ремонт на компютри (преносими и стационарни), аксесоари за тях, инсталационни дейности и ремонт, както и консултационни услуги дава възможност клиента да бъде обслужен комплексно. Собственикът Делян Василев е изключително компетентен и отзивчив. Коректността му е основното качество, което печели все нови и нови клиенти. Гордея се с успешността на бизнеса му, не само защото е мой ученик, а защото Добрич заслужава да има такава фирма.
~инж. Ваня Тонева
Изключително съм доволен от вниманието и професионалното отношение при покупката си на лаптоп от IT Dobrich LTD. Бързо и керектно обслужване,всичко се обеснява на достъпен език. Лично аз съм закупил два лаптопа и смятам да купувам и занапред.
~Евгени Радославов
Здравейте, Не съм от Добрич, от Варна съм, но съм много доволна от бързината и прецизността с която работят в IT Добрич. Много любезни и винаги готови да ти помогнат с каквото е необходимо. Благодаря им от сърце.~Първолета Огнянова
Екипът на ИТ Добрич е млад, но изключително амбициран да се справи с всяко предизвикателство, под формата на клиентски въпроси, молби и проблеми за разрешаване. Момчетата са много внимателни, винаги се опитват да разберат, от какво има нужда клиентът, винаги се опитват да предложат възможно най-голям избор от гледна точка на технически параметри/цена. Много съм доволна от таблета, лаптопа и аксесоарите, които купих от магазина. Имам доверие на консултантите, защото се убедих, че на всяка клиентска заявка или въпрос се стараят да отговорят максимално ефективно.
~доц. д-р инж. Светлана Бояджиева